tiistai 11. kesäkuuta 2013

kiirettä pitää!

Huhhuh, mistäköhän sitä alottaisi.. Aamulla kävin ruokkimassa Jellen ja vein sen pihalle. Tulin sisälle ja pakkailin suurimman osan omista kamoista jo. Pian lähdettiinkin käymään Mikkelissä ja siellä käytiin nopeasti agrissa. Ostin sieltä 2kpl lämppäripatjoja, kierretapin ja ruohohokkeja. Lähdettiinkin pika pikaa kotia, koska kengittäjä tuli laittamaan hokkikengät.

Päivällä pakkailin Jellen kamoja kasaan, suurinpiirtein kaikki alkaa olemaan, paitsi muutama pieni tavara puuttuu. Illalla ratsastin Jellellä kentällä ilmansatulaa. Sai kyllä taas vaihteeks ratsastaa kunnolla, että se alkaisi vastaamaan edes puolipidätteisiin. n.30min yritin jotain järkevää ähertää siinä ja lopulta se olikin kivan vetreä ja otti ne puolipidätteet läpikin, jes ! Pikkuhiljaa aloin lopettelemaan, nimittäin halusin lopettaa hyvään pätkään.

Huomenna me varmaan lähdetään jossain klo:12.00 maissa. Mulla on sitten 18.00 Anun koulutunti. Saas nähä osataanko me liikkua siellä, kun ollaan menossa ekaa kertaa Ypäjälle! Niin ja en tiedä, että saanko tehtyä sittenkään videopostausta, koska movie maker ei hyväksy videoita, enkä jaksaisi alkaa lataamaan mitään muita... -.-  Mutta ainakin sitten kuvapostausta tulossa ! : )


                                        Hankasalmi 19.5

                                                       Killeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti