perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ypäjäpostaus- Torstai&Perjantai

Nyt lähdettiin Ypäjältä kotiin ja postailen tässä autossa.   Kone ei suostunut tallentamaan tätä postausta, joten tallennan tän nytten kotona. :)



Torstaina käytiin ruokkimassa Jelle vähän jälkeen 7 ja sen jälkeen me itse mentiin aamupalalle. Mun ensimmäinen luokka, eli 90cm alkoi vasta 11.30. Rata oli ihan kivannnäköinen. Verkassa Jelle oli aika innoissaan ja paikat meni välillä vähän miten sattuu. Kun olin verkannut menin odottelemaan, että pääsin radalle. Radalla otin vähän laukkaa ja tunnustelin muutenkin pohjaa, kun verkkakin oli hiekalla. Aloitin sitten radan ja Jelle vaan innostui enemmän. :D Alkuradan kaikki esteet meni ihan hyvin, mutta perusradan tokavikalle estelle toin sen liian lähelle ja se tippui, joten ei päästy uusintaan. Tietty se vähän harmitti, mutta niistä oppii.:)

100cm rata näytti ihan kivalle. Siellä oli derbyesteitä, mm.banketti, hauta yms. Niistä en juurikaan ollut huolissaan, kun oon mennyt Jellellä kumminkin maastoesteitä. Verkassa otin vähän vain hyppyjä, kun 90cm oli kuitenkin alla. Radalla toinen este tippui, kun tuuppasin. Banketti meni myös hyvin, tulin ravissa sisään. Sitten olikin okseri, missä oli hauta? alla. No ennen viitosestettä,(mikä oli pysty ja hauta myös alla) en ratsastanut. Jelle valui pitkäksi ja matalaksi ja aloin tuuppaamaan, jolloin Jelle päätti ettei hyppää ja meni ohi, pian tajusinkin, että olin maassa. :D Ei onneksi sattunut ja Jellekin saatiin kiinni. Oma moka kyllä oli, kun annoin sen valahtaa ja aloin tuuppaamaan. Olisi vain pitänyt odottaa, mutta no, näistä oppii! :) En sitten enää mennyt selkään, enkä käynyt hyppäämässä verkassakaan. Lähdettiin kävelemään sitten tallille. Tallilla hoidin Jellen pois ja annoin päiväheinät sille. Kävin kiertämässä expon ja ostin Viljar Shopista Jellelle namuja ja elektrolyyttiä+ kouluraipan. Vaihdoin myös Perjantain 100cm luokan 90cm. Illalla siivosin karsinan ja annettiin iltaruuat + laitoin lämppärit jalkoihin.

Tänään käytiin ruokkimassa Jelle samaan aikaan, kuin eilenkin. Ennen kymmentä siivottiin huone ja lähdettiin tallille. Tallilla harjailin Jelleä ja lagasin muuten vaan. Kävin jossain välissä taluttelemassa Jelleä, että nesteet lähtisivät kiertämään jaloista. Sitten lähdimme äitin kanssa katsomaan 80cm palkintojenjaon ja sen jälkeen katsoin 90cm radan. Radalla oli vain 8 estettä ja arvostelu oli tyyli. Kävin laittamassa Jellen kuntoon ja lähdin kävelemään derbykentälle. Jouduin vähän aikaa odottelemaan ennen kuin pääsin verkkaamaan. Verkka oli nyt ruoholla ja se oli ihan mudassa ! Yritin saada Jelleä kuulolle, tein siirtymisiä, voltteja ja avoa. Verkkahypyt meni ihan hyvin ja Jellekin oli jo paljon rauhallisempi, mitä eilen. Rata itsessään meni ihan ok, mutta pari lähestymisvirhettä tuli ja sitten yhdessä kaarteessa oli aika pitkään vastalaukka. Tyylipisteitä me saatiin kuitenkin 36.5. Mulla ei ole nyt sitä lappua, joten laitan myöhemmin sen ''arvostelun''. Loppukäynnit tallille ja alettiin siellä pakkailemaan, siivottiin karsina.

Kotona pitää vielä ottaa hokit pois, sekä roudata kamat ja putsata vähän niitä, kun ne on ihan kurasia! Koko reissulla en ottanut _yhtäkään_ kuvaa. En vaan jaksanut raahata kameraa ja äitikään ei sitä osaa käyttää. :D Mutta odotellaan jospa nettiin ilmestyisi kuvia. :)



                                   Laitetaan nyt hieno lokin kuva, ku ei ollu muutakaa::D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti