torstai 1. elokuuta 2013

Täällä taas

Nyt onkin melkein jo viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta, hups! Olen yrittänyt kirjoittaa erikoispostausta, mutta en ole saanut ajatuksia kasattua, joten se tulee myöhemmin.

Tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Olen kouluillut ja mennyt maastossa. Jelle on ollut vähän hankala taas. Johtuuko siitä, että siellä hangossa vain hypättiin, eikä kouluiltu, kuten normaalisti.

Suojakalliolla olisi ollut 31.7 kisat, mutta en sitten mennyt sinne, koska Hanko oli kuitenkin viimeviikolla. Olinkin sitten tiistaista-torstaihin mun kavereiden kanssa mökillä! Ratsastin tiistaina itse, mutta Pipu kävi sitten keskiviikkona ratsastamassa. Pipu kirjoitti vähän ratsasteluista, joten liitän sen nyt tähän.

''Kävelin aluksi pitkät alkukäynnit molempiin suuntiin,jonka jälkeen otin ohjat tuntumalle ja aloin tehdä isoja voltteja ja ympyröitä käynnissä. Samalla tein pysähdyksiä. Minulla oli vähän hakemista aluksi että mites tätä nyt ratsastettiinkaan, koska kesällä en ole ratsastanut kuin muutaman kerran. Pienen alkukankeuden jälkeen jelle alkoi tuntua ihan kivalta, jolloin aloin kevennellä molempiin suuntiin. Ravattuani hetken, siirryin käyntiin ja kävelin muutaman kierroksen pitkin ohjin. Sen jälkeen otin ohjat ja tein puoli ympyrää käyntiä ja puoliympyrää laukkaa harjoitusta molempiin suuntiin, jonka jälkeen ravailin hetkisen voltteja tehden ja taivutellen. Jelle oli tosi mukava ja rento. Kevensin vielä pari kierrosta ja kävelin taas pitkät loppukäynnit. Ratsastuksesta jäi tosi kiva fiilis noin kokonaisuudessaan!:)''

Tänään sitten ratsastelin Jellen itse. Meinasin mennä ensiksi puomeja, mutta lykkäsin ne sitten huomiseksi. Jelle oli aluksi taas aika hankala, mutta loppua kohti parani. Menin nyt aika paljon ravia ja treenasin suoruutta+pysähdyksiä. 

 sain mun serkulta tuliaisiksi KL-sukat. Sopii nyt hyvin housuihin;) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti